Tandlægecenter Højbro Plads tilbyder behandlinger i København alle ugens dage dog ikke i weekenderne, og vi står klar ved telefonen 8:00-16:00. Har du akut brug for en tandlæge i København, eller har du spørgsmål, der relaterer sig til tandproblemer, så kontakt os.

Én af vores erfarne og professionelle tandlæger står altid klar ved tandlægevagt-telefonen, så du altid kan få svar på dine spørgsmål eller hjælp til, hvilken behandling, der er bedst til lige netop din situation.

Tandsmerter opstår ofte pludseligt og på besværlige tidspunkter, hvilket i værste tilfælde kan resultere i en panisk og smertefuld følelse. Vores tænder skal passes og plejes, og derfor kan det være meget ubehageligt, hvis man pludselig oplever en akut tandpine. Vores klinik er derfor beliggende i hjertet af København, der kan udøve kompetent vejledning til lige netop din situation.

Ring til vores tandlægevagt,
hvis du er i tvivl

Vores tandlæger kan hurtigt afgøre, om du har brug for akut tandlæge hjælp eller blot skal bestille en konsultation på vores klinik i København i den nærmeste fremtid. Tandlægen lytter altid til din opfattelse af tandproblemet og kan ofte stille en korrekt diagnose baseret på dine informationer. Hvis du har brug for akut smertelindring i København, kan vores erfarne tandlæger hjælpe med kyndig råd og vejledning, og du er altid i sikre hænder, når du ringer til Tandlægecenter Højbro Plads.