Åbningstider:

Mandag : 08:00 – 15:00
Tirsdag : 08:00 – 15:00
Onsdag : 08:00 – 15:00
Torsdag : 08:00 – 15:00
Fredag : 08:00 – 12:00
Lørdag : Lukket
Søndag : Lukket
Helligdage : Lukket

Tidsbestilling
Du kan bestille tid ved at ringe på 33 14 05 90, sende en e-mail til info@tchp.dk eller ved at benytte dig af vores online bookingsystem.

Første gang du kommer
Første gang du møder på klinikken bedes du venligst komme 10 minutter før den aftalte tid, så vi kan oprette dig i vores journalsystem. Husk at medbringe dit sygesikringskort.

Betaling
Efter endt behandling udskrives regningen, som betales på klinikken med kontanter eller med dankort.

Afbud
Afbud skal så vidt muligt meldes senest 2 timer før behandlingen. Hvis vi modtager dit afbud senere end dette, vil det blive betragtet som en udeblivelse, og du vil få tilsendt en regning på 234 kr. for en udeblivelse, hvilket tandlæger ifølge sygesikringen er berettigede til.

Tandlægeskift
Man kan frit skifte tandlæge, og du har krav på at få din journal og røntgenoptagelser overført til den nye tandlæge. Ønsker du derfor at blive behandlet hos Tandlægecenter Højbro Plads, vil vores tandlæger sørge for, at din tidligere journal rekvireres fra din tidligere tandlæge.

Medlem af Sygeforsikringen ‘danmark’ eller Dansk Tandforsikring

Er du medlem af Danmark, indberetter vi automatisk refusionsansøgningen for dig, og du modtager beløbet på din nemkonto.

Historie

Lectus a sagittis malesuada posuere tristique viverra.

Tandlægecenter Højbro Plads

Tandlægeklinikken blev iværksat før krigstiden på Vester Søgade. Senere hen flyttede adressen til Lille kirkestræde 3, 1072 København K, hvor 4. generation af tandlæger overtog klinikken d. 1. maj 2014. Tandlægecenter Højbro Plads ligger i hjertet af Købehavn, hvor to tandlæger og seks klinikassistenter – alle erfarne og veluddannede – står parate til at modtage dig på Lille kirkestræde 3. Vi tilbyder alle former for behandling, blandt andet tandlægevagt, døgnvagt og akutte behandlinger for blot at nævne nogle få.

Det, der kendetegner klinikken, er det gode samarbejde mellem patient, tandlæge og klinikassistent. Vi yder behandlinger af høj kvalitet og med anvendelse af de bedste materialer, teknikker og udstyr. Fagligt engagement, efteruddannelse og sparring med kollegaer er afgørende for opretholde det høje kvalitetsniveau på klinikken.
Vi anvender dansk dentallaboratorie til fremstilling af kroner, broer og andet laboratorie krævende arbejde, hvor vi sikre os dansk standard og kvalitet opretholdes.
Vores nye såvel som nuværende patienter lægger en høj grad af tillid i vores hænder, og det er afgørende for os at kunne bevare denne tillid. Vi lægger en ære i at kunne tilbyde dig den bedste behandling.

Bahar Ghorbani
Tandlæge, indehaver