Valget af dansk produceret teknik vil sikre en høj kvalitet for patienterne. Indikationer for at tandlægen anbefaler krone eller brobehandling kan være i forbindelse med tandfraktur, traumer, rodbehandlet tænder og kosmetiske årsager.

Som patient har mulighed for at vælge enten en fuldkeramisk, metalkeramisk eller en guldkrone. En fuldkeramiske krone er en kappe, som sættes uden på resterne af en eksisterende tand for at forstærke den og undgå at den knækker. Porcelænskronen er smuk og stærk.

Porcelænskronen fremstår i en nuance der matcher dine naturlige tænder. Det er derfor svært at skelne mellem en kronen og dine naturlige tænder. Kronen fastsættes permanent og føles som en naturlig tand.

Porcelænskronen kan enten laves i rent porcelæn (fuldkeramisk) eller i porcelæn med en indre kerne af ædelt metal (metalkeramisk) eller fremstilles af rent guld (guldkrone).

I konsultationstiden fortæller tandlægen mere omkring de forskellige kronetyper der anvendes og rådgiver omkring den bedste løsning for din tand.

Bro

En bro er i realiteten en sammensætning af flere kroner ved siden af hinanden. Hele behandlingsforløb samt de materialer, som bliver brugt under bro fremstilling er det samme som ved fremstilling af en krone.